Aloituspaketti

Tällä paketilla pääset kätevästi alkuun elämäntaparemontissasi! Näet lähtötasosi ja saat oman ravinto-ohjelman ja neuvontaa sekä harjoitusohjelman. Yhteisten treenitapaamisten määrään pääset itse vaikuttamaan!

Lue lisää

PT-Valmennukset

Personal training valmennus auttaa sinua omaksumaan pitkäaikaisia, loppuelämän pituisia terveellisiä elämäntapoja. Saat henkilökohtaisen ravinto-ohjelman ja useamman harjoitusohjelman riippuen valmennuksen pituudesta. Valmennuksen pidentyessä ja tapaamisten lisääntyessä säästät hinnassa!

Lue lisää

Verkkovalmennus

Verkkovalmennus sopii erinomaisesti jo vähän treenitaustaa omaavalle harjoittelijalle sekä paljon matkustaville henkilöille. Paketin hienous onkin siinä, että voit olla missä päin maailmaa tahansa valmennuksen aikana ja saat kaiken tarvitsemasi suoraan sähköpostiin.

Lue lisää

Kiloille kyytiä

Tällä paketilla varmistat kilojen karisemisen ja keveämmän olon. Oletko valmis tekemään pysyviä elämäntapamuutoksia sekä vastaanottamaan uuden, keveämmän ja energisemmän kehon? Vielä ehdit kesäksi kuntoon!

Lue lisää

Kuntotestauspaketti

Kuntotestauksessa saat tietää nykyisen kuntosi ja saat vinkkejä kuntosi parantamiseen. Saat kirjallisen analyysin testituloksista sekä neuvoja mitä kannattaisi kehittää hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää

Henkilökohtainen ravinto-ohjelma

Tässä palvelussa sinulle luodaan henkilökohtainen ravinto-ohjelma tavoitteidesi mukaan.

Lue lisää

Henkilökohtainen harjoitus-ohjelma

Tässä palvelussa sinulle luodaan henkilökohtainen harjoitusohjelma tavoitteidesi mukaan.

Lue lisää

Ohjattu treenikerta

Kaipaatko vaihtelua treenaamiseen? Tai kenties oppia kehonhuoltoa ja parantamaan liikkuvuutta? Vai tahdotko, että joku piiskaa sinut ylittämään itsesi ja treenaamaan kovemmin kuin koskaan aiemmin? Haluatko tuntea kuumottavan poltteen lihaksissa ja tietää miltä treenin tulisi tuntua?

Lue lisää